Sprache wählen

Bent u uw gele tanden moe?

Krijg mooie witten tanden binnen de 5 dagen! Lach de wereld toe!

Probeer de meest efficiënte tand-whitener ter wereld en krijg witte tanden op enkele dagen tijd! GoWhite™ wordt aanbevolen door meer dan 100 tandartsen over heel Europa.

Bestel nu

Door "Kopen" aan te klikken, plaatst u een bindende bestelling.

Dit aanbod is slechts
geldig tot vanavond

GoWhite™ staat garant voor hoge kwaliteit!

Ik heb mijn eigen tandartsenpraktijk in Noorwegen en heb in de loop van mijn carrière een grote variëteit aan tand-whiteners uitgeprobeerd. Twee jaar geleden ben ik gestart met het gebruik van GoWhite™ in de praktijk – voor al mijn patiënten – in plaats van de traditionele gel voor witte tanden. Dank zij al mijn tevreden klanten, die mijn praktijk aanbevelen, heb ik twee nieuwe fulltime werknemers kunnen aanwerven. Ik beveel GoWhite™ zeker aan!

Het beschadigt het tandglazuur niet!

Het actieve bestanddeel in GoWhite™ is waterstofperoxide en is 100% veilig voor ons en het kan tandglazuur niet aantasten. Dit werd bevestigd door het Amerikaans nationaal gezondheidsinstituut. De natuurlijke pH waarde van GoWhite™ maakt het product veilig.
GoWhite™ is een whitener-strip die u op de tanden kleeft, een tot twee maal per dag, gedurende 30 minuten. Als u de behandeling 5 dagen na elkaar herhaalt, of wanneer u het nodig vindt, krijgt u stralend witte tanden.

GoWhite™ heeft meer dan 30.000 klanten in België!

Ik kreeg GoWhite™ geleverd met de post, 2 dagen na mijn bestelling. Het resultaat was al merkbaar na 2 dagen behandeling. Ik ging verder tot 6 dagen en nu heb ik écht het resultaat dat ik wilde. Mijn leven is zo veel gemakkleijker en ik lach nu de hele dag.

Peter Koster, Gennt

Ik liet mijn tanden bleken bij de tandarts twee jaar geleden. Ik rook ongeveer 40 sigaretten per dag, dus had ik écht een nieuwe behandeling nodig. Toen ontdekte ik GoWhite™ dat ook nog 200 € goedkoper was dan de tandarts- en mijn tanden werden snel weer wit. Buitengewoon! 1000 maal dank!

Ivan Wuyts, Brussel

Ik rook dagelijks veel sigaretten en had écht gele tanden voor ik GoWhite™ uitprobeerde. Waouw, wat een efficiëntie. Mijn tandarts raadt het ook aan.

Jahid Ouakas, Wijnegem

Een van mijn medewerkers raadde mij aan om GoWhite™ te gebruiken. Ik kreeg mijn bestelling snel geleverd en begon de behandeling onmiddellijk. Ik had niets laten weten aan mijn man, ik wilde zien of hij het verschil zou opmerken. Na 3 dagen behandeling vroeg hij mij of ik iets met mijn tanten had gedaan. Wat is er meer verbazingwekkend dan een man die uw glimlach herkent?

Elisa Dumont, Lasne

Wat is GoWhite™?

GoWhite™ is de meest efficiënte behandeling voor het wit maken van tanden en wordt elke dag gebruikt door meer dan 100 tandartsen.

De efficiënte GoWhite™ strips maken dat tanden snel wit worden op een veilige manier. GoWhite™ werkt helemaal van zelf terwijl u kunt ontspannen en wachten op een stralende glimlach met witte tanden.

Krijg witte tanden binnen de 5 dagen!

Uw tanden verliezen kleur met de tijd. Tanden veranderen van kleur door voedsel, frisdranken, wijn, sigaretten, geneesmiddelen en nog veel meer. Verkleurde tanden zijn geen probleem meer – dankzij GoWhite™ verdwijnen normale vlekken als sneeuw voor de zon – GoWhite™ is veilig, efficiënt en heel gemakkelijk te gebruiken.

 • Stap 1

  Was je handen. Open het whitener-zakje.

 • Stap 2

  Scheur voorzichtig één zakje open en verwijder de GoWhite™ strips

 • Stap 3

  Haal de onderste strip los van de verpakking en breng die aan op uw onderste tanden (de zijkant naar achter toe, de klevende zijde tegen de tanden aan). Doe hetzelfde voor de bovenste tanden met de bovenste strip.

  De strip lost volledig op binnen 5 à 7 minuten.

Ga naar uw bestelling

Bestel GoWhite™ nu!

Het wit maken is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.